bio- és reform konyha, házi szépségtippek, ajándékötletek minden alkalomra, természetgyógyászat



Főoldal
Bemutatkozok
Táplálkozási formák
Praktikus tanácsok
Szendvicskrémek, pástétomok
Levesek
Köretek
Sültek, feltétek
Tészták
Szárnyasok
Marhahúsok
Mangalica
Halak
Házi szépségtippek, praktikák
Desszertek, nassok
Wok, római tál
Kedvenc oldalaim
Tanfolyam
Hírlevél, még több recept
Ajándéktippek
Fórum







Sziasztok!

 Ezt az oldalt azért csináltam, hogy segítséget nyújthassak a hasonló érdeklődésű embereknek, mint én vagyok.Nagyon sokat tanultam könyvekből, neves természetgyógyászoktól, orvosoktól, dietetikusoktól és az élettől.Azért szeretem ezt a tudományt, mert minden nap ad valami újat, ezért folyamatos tanulást, odafigyelést követel. Szeretném, ha ki-ki megtalálná a személyéhez, egyéniségéhez megfelelő gyógymódot, ételkészítési eljárást.Sokmindent kipróbáltam, saját bőrömön tapasztaltam meg egy-egy táplálék-kiegészítő hatását. Bár tudni kell, hogy minden szervezet más, minden szervezet egyedi, csakúgy, mint a DNS, vagy az ujjlenyomat, ezért a test egyes szerekre adott válaszreakciója eltérhet másokétól.Remélem ez az oldal segítséget nyújt egy egészségesebb életmód, egy egészségesebb szemlélet elsajátításához. Mivel mindent az alapoktól érdemes kezdeni, az első lépés, hogy tudatunkat egy helyesebb, egészségesebb élet felé fordítsuk, a második lépés, hogy helyesen válasszuk meg ételeinket, az ételkészítési eljárásokat, melyek táplálhatják testünket, szervezetünket, de rombolhatják is. Én építeni szeretném, remélem Te is, aki éppen ezt az oldalt nézegeted, olvasgatod.Ha bármilyen kérdésed van, írj, legjobb tudásom szerint fogok segíteni. 

 
Elérhetőségem:
 
lautner.gyorgyi@gmail.com 

 1971-ben születtem Püspökladányban. Mátészalkainak vallom magam, ott nőttem fel, ott jártam óvodába, iskolába, középiskolába. Érettségi után költözött a családom Budapestre. A mai napig sajnálom, hogy el kellett hagynom azt a szép, kellemes kisvárost. Budapesten ismerkedtem meg férjemmel és 2005 májusában összeházasodtunk. Elvégeztem közben egy kereskedelmi szakiskolát, számítógép ismeretet, természetgyógyászatot tanultam. 2002-ben egy „véletlen” folytán kerültem kapcsolatba a gyógynövényekkel, természetgyógyászattal. Innen egyenes út vezetett a konyhába, ahol megtanultam a reform- és bio ételkészítés fortélyait. Ma már én tartok hasonló tanfolyamot. Bár férjem jobban szereti azokat az ételeket, melyeket „hagyományos” módon készítek el, azért Ő is megeszik bizonyos ételeket, melyeket úgy készítek el, hogy én is fogyaszthassam. Találtok itt olyan ételeket, amely szigorúan a reform ételek kategóriájába tartozik, lesz olyan is, amely az arany középúton található a két ételkészítési mód között, ill. lesz olyan is, bár elég csekély számban, ami „hagyományos” receptúra alapján készült.Receptjeim mind kipróbált receptek, csak olyat teszek fel , melyeket már elkészítettem. Ha bármilyen kérdésetek lenne, bátran írjatok, legjobb tudásom szerint megpróbálok segíteni.Megköszönök minden új receptet, mellyel gazdagítjátok ezt az oldalt, illetve az én receptjeimet.Mivel elkötelezett híve vagyok az egészséges életnek, táplálkozásnak, mindig szem előtt tartom a következő szlogent, mely szerintem ismerős mindenkinek: 

 
   AZ VAGY, AMIT MEGESZEL ”

 
A legtöbb recept saját, kitalált recept. Van egy pár, amit olvastam, kaptam valahonnan, valakitől, azt átvariáltam a saját szám íze szerint. Előfordulhat azonban, hogy valamelyik recept hasonlít valakiéhez. Ezért kérlek Benneteket arra, hogy ha bárki ráismer a receptjére, küldje el nekem a nevét és forrásként nagyon szívesen odaírom. 








www.biokonyha.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!